HD media center

Aktualizováno: neděle 28. prosinec 2014 23:46

Hodnocení uživatelů: 0 / 5

Neaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnoceníNeaktivní hodnocení
 

HD media center

Mám už nějakou dobu tento přehrávač:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42152

zatím mohu pět jen chválu i když jeden probléme přece jen je a to neumí českou diakritiku ,ale dá se to vyřešit prográmkem na odstranění háčků a čárek např.:

http://www.bubasoft.net/cze/diakritika/download/diakritika.zip

program je k nekomerčnímu použití zdarma

použití je jednoduché vložíte titulky standartně txt soubos s koncovkou srt dáte převést a uložíte je do toho samého souboru. SRT soubor otevřete v poznámkovém bloku.

A teď něco bližšího k přehrávači: Funguje tak jak má ,ale doporučuji pokud nemáte hned si objednat redukci na českou zásuvku a HDMI káblík (káblík není třeba fachčí to i bez něj) a ještě jedna věc trafo je, jak je u některých china věcí obvyklé funkční jen v jedné poloze v zásuvce tak neplašit , že to nejede ,ale skuste otočit trafo v zásuvce.

Umí to přehrávat většinu filmů co stáhnete na netu , mám to vyskoušené s x filmy. Podrobné typy Vám teď nenapíši , protože jsem  *cenzured*  skoušel další updatko Firmware a kopl jsem do napájecího káblu a dopadlo to tak jak je u mně běžné a to , že je mrtvý ,ale řeším to jinde na netu a až tak moc mi to neva páč jsem si objednal další :-) 

Jinak doručení standardně v Krabici a zabalené v bublince.

Zobrazeno: 3354

Přidat komentář

10


Bezpečnostní kód
Obnovit